Summa sidvisningar

torsdag 30 september 2010

Veckobrev v 40

Veckobrev v. 40
Hej alla barn och föräldrar!
Nu har hösten verkligen kommit på allvar! Vi har nu börjat med vårt temaarbete om hösten. Vi var ute i höstblåsten och plockade fina lönnlöv! Kom gärna in och titta i klassrummet vad vi gjorde med dem. Vi har även arbetat lite extra om just lönnen. Arbetet har under veckan flutit på bra. Varje vecka har vi ett mål som vi jobbar extra mycket med, det målet står i Skoldagboken. Denna vecka var målet att jobba bra på lektionerna och era barn har varit jätteduktiga! Det har varit arbetsro och lugnt i klassrummet, härligt!
På tisdag är det dags för 2:orna att gå till simhallen. Vi kommer att gå dit 6 gånger.  Kom ihåg att ta med badkläder, handduk, schampo och tvål. Vi har simhallstid mellan 10-11 så 2:orna kommer att äta senare än vanligt. Det är en simlärare som kommer vara med era barn och både Anders och Tina kommer följa med dit.
Jag vill påminna er om att på onsdagar mellan 14.30 – 15.30 är det läxstuga i vårt klassrum. Yvonne och jag finns då på plats för att hjälpa era barn med läxorna. Säg till om du vill att ditt ska komma.
Bra att veta inför nästa vecka:     
Måndag:                                                                          
Tisdag:                   Läsläxa, simhallen för år 2     
Onsdag:                  Läsläxa, idrott.
Torsdag;                 Matteläxa                             
Fredag:                   Veckoläxa                              

Skolans telefonnummer: 0768-536774
Trevlig helg!          
Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar