Summa sidvisningar

söndag 26 september 2010

Veckobrev v 39

Veckobrev v. 39
 Hej alla barn och föräldrar!
Under veckan som gått har vi arbetat klart med vårt temaarbete om ”Vårt samhälle”. Jag skickar med en enkät hem som ni ska besvara tillsammans med era barn. Skicka med enkäten tillbaka till skolan. Vi har pratat om hur det var att vara barn för 100 år sedan. Det arbetet ska vi idag (fredag) redovisa för förskoleklassen. I tisdags gjorde vi en utflykt till Kalmar som ledde till ett samtal efteråt om hur man uppför sig. Vi hoppas det går bättre nästa gång! Efter detta samtal har vi haft en lugn vecka och era barn har arbetat jätteduktigt. Ettorna har jobbat med bokstaven Ee.
På matten har vi haft mycket gemensamma övningar framme på Smartboarden och barnen tycker det är roligt.
På måndag är det studiedag. Alltså ingen skola men fritids för de som har anmält det. På måndagar kommer Kulturskolan till oss och har en lektion. Den 12 oktober så anordnar de en afton för alla världens barn. De vill gärna att era barn ska vara med och uppträda där. Jag kommer snart att skicka ut en inbjudan till er. Det vore kul om så många som möjligt kan komma!                                                    
Vill även sända med en fråga till alla er föräldrar: Är det någon som vill vara med som föräldrarepresentant i det viktiga föräldrarådet så säg till! Bra om det är flera stycken!
Bra att veta inför nästa vecka:
måndag 27/9: studiedag
tisdag 28/9: läsläxa
onsdag 29/9: läsläxa, idrott, läxstuga 14.30-15.30
torsdag 30/9: matteläxa
fredag: veckoläxa i Skoldagboken  
En trevlig helg önskar jag er!
 Anna
Nya Oxhagsskolan: 0768-536774

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar