Summa sidvisningar

torsdag 2 september 2010

Veckobrev v 36

Veckobrev v. 36


Hej alla barn och föräldrar!

Vi har haft en härlig vecka tillsammans! Vi har fortsatt att träna på att skapa lugn och ro i klassrummet och det börjar ge resultat. Denna vecka har vi även startat igång med vårt första temaområde ”Vårt samhälle”. Barnen har kommit med mycket kreativa förslag på företag de kan starta i framtiden 

I torsdags hade vi vår första EQ-verkstan-lektion. EQ-verkstan är vårt värdegrundsarbete som är jätteviktigt! Givetvis så arbetar med vi med värdegrunden alla dagar, det genomsyrar hela skolan. Men vi arbetar med riktade värdegrundsfrågor under vissa lektioner.

Vi har även kommit igång med läsläxan. Det är viktigt att ni läser med era barn och att ni fyller i läsprotokollet. På torsdag 9/9 vill jag gärna träffa er föräldrar som har barn i år 1 för att prata lite mer om läsning och skolstarten. Vi träffas i klassrummet kl 17.00 och håller på till 18.00 som längst. Hoppas att alla kan komma!

Nu har vår nya medarbetare Tina äntligen börjat hos oss. Hon kommer att träffa era barn på en del grupptimmar under skoldagen. Hon kommer även att träffa de barn som går på fritids. Vi hälsar henne välkommen!



Bra att veta inför nästa vecka:

Måndag 6/9:

Tisdag7/9: Läsläxa

Onsdag 8/9: Läsläxa, idrott.

Torsdag 9/9: Matteläxa Föräldramöte för år 1 kl: 17-18 i vårt klassrum.

Fredag 10/9: Veckoläxa i Skoldagboken


Skolans telefonnummer: 0768-536770

Trevlig helg!

Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar