Summa sidvisningar

fredag 18 februari 2011

Veckobrev v 9

Veckobrev v. 9

Hej alla barn och föräldrar!

Jag vill börja med att tacka för ett väldigt trevligt föräldramöte i onsdags. Det är alltid kul att träffa er och prata om det viktigaste som finns – era barn! Jag kommer lägga ut minnesanteckningar från mötet på Schoolsoft. Vi pratade en del kring läxor och alla på mötet var överrens om att det är för lite läxor nu. Barnen kommer från och med v 9 även få en skrivläxa. Denna skrivläxa kommer de få till torsdagar, de som vill kan då göra den på läxstugan.

Under veckan som gått så har vi avslutat projektet ”Land”. I torsdags fick barnen svara på några frågor som handlade om det som vi lärt oss och de flesta svarade rätt på alla frågor! Ni har även fått hem en utvärdering om projektet.
Ni som inte var med på föräldramötet har också fått hem vår IT-policy, läs igenom den och om ni godkänner det som står där skickar ni med den påskriven tillbaka.

Nästa vecka är det sportlov. Det är ingen skola men fritids är öppet för de som har fritidsplats. Jag hoppas att alla får ett skönt lov med tid för lite vila och lugn och ro!

Bra att veta inför nästa vecka:                                                                                                                                      
Måndag:
Tisdag:         läsläxa
Onsdag:     matteläxa, idrott, läxstuga kl 14.30
Torsdag:     läsläxa + skrivläxa, utepass
Fredag:       veckoläxa

Information om vad som händer på fritids vecka 9 kommer senare.



En riktigt trevlig helg och ett skönt sportlov önskar vi er!

Anna & Nina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar