Summa sidvisningar

fredag 4 februari 2011

Veckobrev v 6

Veckobrev v. 6

Hej alla barn och föräldrar!

Denna vecka har vi äntligen nått i mål med vårt stjärnsamleri! Vi har pratat mycket om klimatet i klassen och hur man pratar till varandra. I måndags hade barnen en riktig Gulddag och fick då sin sista stjärna! Klassen fick välja något mysigt att göra tillsammans så idag (fredag) ska de ha disco och ätit popcorn sista lektionspasset.
Vi har i veckan lärt oss mycket om olika väder. Fråga gärna era barn om de kan berätta varför det regnar, snöar och åskar.
2:orna har jobbat mycket laborativt med multiplikation och de börjar bli jätteduktiga på att hitta på egna räknesagor. 1:orna är riktigt säkra på klockans hel- och halvtimmar nu! Träna gärna därhemma på klockan.

Vi kommer att låna böcker från bokbussen varannan vecka. Ni som inte har kvar era gamla lånekort kan få ett nytt av biblioteket, det kostar 10 kronor. Säg till mig om vi vill ha ett nytt så beställer jag det åt er.

På fredag (11/2) går vi till ishallen. Vill barnen får de ta med en liten fika, t.ex. smörgås, frukt och någon dricka. Godis, kakor och läsk lämnar vi hemma. Glöm inte att det är hjälmen är ett måste, det går utmärkt att använda cykelhjälmen.

Den 16 februari (onsdag) är det föräldramöte för klass 1-2. Vi träffas i klassrummet klockan 18.00. Mötet slutar senast 19.30. Dagordningen samt anmälan till föräldramötet kommer att läggas ut på Schoolsoft.

Bra att veta inför nästa veckan:

Skola:

Måndag:
Tisdag: läsläxa
Onsdag: Matteläxa, idrott, läxstuga 14.30
Torsdag: läsläxa, Utepass
Fredag: Veckoläxa

Fritids:

Måndag: Vi jobbar vidare med våra grisar.
Tisdag: Utflykt, hemma ca 15.15
Onsdag: Wii för 3-5, Vi jobbar vidare med grisarna.
Torsdag: Spela spel, pyssla
Fredag: Bingo!

En riktigt trevlig helg önskar vi er!
Anna & Nina

Skolans telefonnummer: 0768- 536774

1 kommentar: