Summa sidvisningar

fredag 17 december 2010

Veckobrev v 51

Veckobrev v. 51
Hej alla barn och föräldrar!
Så kommer här årets sista veckobrev. Tänk att det redan har gått en termin. Det har varit en underbar, rolig och arbetsam termin. Ni har fantastiska barn och det är väldigt roligt att få jobba tillsammans med dem! Nu väntar ett härligt jullov – hoppas att alla hittar lite tid till vila och lugn och ro.
Jag vill börja med att tacka för att ni hjälpte till att göra julbasaren till en riktigt lyckad kväll! Så roligt att se så många här. Alla barn var jättenöjda!!!
Vårterminen 2011 börjar kl 8.10 den 10 januari. Skoldagarnas start och sluttider är samma även nästa terminen: 8.10 – 13.40. En nyhet inför nästa termin är att jag kommer undervisa era barn i samtliga ämnen, även matte. Yvonne kommer endast att jobba 40% som lärare, resten av tiden kommer hon att jobba administrativt. I 3-5:an kommer en lärare som heter Marie Bäck att jobba. Hon kommer även att ha vissa timmar tillsammans med era barn eftersom hon även fungerar som resurs och extra stöd. Tina Olsson har nu slutat hos oss och Nina Andersson kommer istället. Hon kommer att träffa era barn på grupptimmarna och på fritids. Vi är alla överrens om att dessa förändringar kommer bli bra både för personal och för era barn!
Nästa vecka är det skola måndag – onsdag. Onsdagen den 22 december är det avslutning. Vi kommer att göra lite julmysiga saker tillsammans, bland annat ska vi dansa i idrottssalen med alla andra barn på Nya Oxhagsskolan. Skoldagen slutar som vanligt klockan 13.40.
Denna vecka har vi haft vår sista läsläxa. Men kom gärna ihåg att läsa lite med era barn under jullovet, allt för att hålla läsningen igång!
Kom ihåg att vi ska åka till ishallen den 11 februari, bra om ni kan låna eller köpa skridskor till dess.
Sist men inte minst vill jag tacka er alla för den här terminen och önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
Anna

Skolans telefonnummer: 0768-536774

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar