Summa sidvisningar

fredag 3 december 2010

Veckobrev v 49

Veckobrev v. 49
Hej alla barn och föräldrar!
Så har det redan blivit december och en härlig vinter! Vi har i veckan varit i 50-metersbacken och åkt pulka, kolla in bildspelet här  på bloggenJ Tvåorna har haft besök av brandkåren och under tiden fick ettorna följa med förskoleklassen på utflykt.
Nästa vecka är det en hel del som händer. På måndag julbakar vi igen så att vi är rustade inför julbasaren den 13 december. Vill återigen påminna er om att köpa glöggbiljetter (10kr/st)!
På onsdag så bjuder Särskolan oss på Nobelmiddag i matsalen! Det ska bli jätteroligt. Eftersom Nobelmiddagen är en fin tillställning så är det roligt om vi alla är lite extra finklädda då.  På onsdag kommer vi även att gå till Heliga Korset, de ska visa oss ett julspel och vi ska sjunga tillsammans.
onsdag är det dags för 2:orna att gå till Oxhagshemmet för att delta i Luciatåget tillsammans med klass 3-5. Vi kommer att vara tillbaka på skolan klockan 14.30, barnen slutar alltså senare den dagen. 1:orna slutar i vanlig tid, 13.40. Idrotten utgår denna dag. 1:orna kommer att vara tillsammans med Tina under tiden 2:orna är och lussar. Vi vill att barnen tar med sig sina strukna Lucia-kläder nu på måndag. Bra om ni även kan skicka med en galge. De som ska vara tärnor tar med sig elektriskta tärnljus.

Bra att veta inför nästa vecka:                
Måndag 6/12:               Julbak,
                                      Ta med Luciakläder och galge!                                          
Tisdag 7/12:                   Läsläxa                                            
Onsdag 8/12:                Nobelmiddag, 2:orna lussar på Oxhagshemmet och slutar skolan 14.30
Torsdag 9/12:                 Matteläxa                                       
Fredag10/12:                 Veckoläxa                                       
Skolans telefonnummer: 0768-536774
En riktigt trevlig helg önskar jag er!
Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar