Summa sidvisningar

fredag 28 januari 2011

Veckobrev v 5

Veckobrev v. 5

Hej alla barn och föräldrar!

Så kom vinterkylan tillbaka! Torsdagens utepass fick vi faktiskt förkorta med 30 minuter för det var så många frusna tår och fötter. Annars är det väldigt uppskattat att gå iväg tillsammans med förskoleklassen. Era barn får känna sig lite stora och visa och ta hand om 6-åringarna!

Den gångna veckan så vikarierade Patrizia för mig tisdag och onsdag då jag låg hemma och var sjuk. Vi har jobbat vidare med året och dess årstider och månader. Fråga gärna era barn hemma om de kan alla månaderna nu!

 I matten jobbar vi på. En del av sidorna som är kvar kommer vi att jobba laborativt och praktiskt med och därför kommer vi hoppa över dessa sidor. Snart är det dags att börja i en ny bok!

Vi kommer att börja låna böcker från bokbussen som kommer till oss varannan måndag (udda veckor). Jag kontaktade biblioteket för att få lånekort till era barn och fick då beskedet att de redan hade lånekort. Skicka gärna med era barn lånekortet till skolan. Om ni samtycker så har jag gärna hand om lånekorten, vet av erfarenhet att det fungerar bäst så.

Bra att veta inför nästa vecka, skola:

Måndag:
Tisdag: Läsläxa
Onsdag: Matteläxa, idrott, läxstuga 14.30
Torsdag: Läsläxa
Fredag: Veckoläxa

Bra att veta inför nästa vecka, fritids:

Måndag:  Drop-in fika mellan 12-17. Välkomna till fritids när du hämtar ditt barn. Vi börjar jobba med papier maché. Vi ska göra spargrisar.
Tisdag: Utflykt, vi är tillbaka ca 15.15
Onsdag: År 3-5 spelar Wii. Vi jobbar vidare med våra grisar.
Torsdag: Vi spelar spel.
Fredag: Bingo
                                                  
En riktigt trevlig helg önskar vi er!   

 Anna & Nina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar