Summa sidvisningar

torsdag 28 oktober 2010

Veckobrev v 45

Veckobrev v. 45
Hej alla barn och föräldrar!
Tack för ett trevligt och givande föräldramöte, bra att så många kunde komma! Det har fortsatt att vara en bra vecka. Vi pratar mycket om hur man ska vara mot andra och hur man vill att andra ska vara mot en själv. Som jag sa på mötet så har ni väldigt kloka barn som är fantastiska på väldigt många vis!
Under veckan har vi firat FN-dagen. Det blev en fin stund tillsammans med särskolans elever. Vi sjöng och fick titta på dans och höra fina dikter. Ettorna har jobbat med bokstaven Ii. Tvåorna hade ännu ett jättebra besök i simhallen! Både personal och elever tycker det är kul att gå dit tillsammans. Imorgon (det är i skrivandets stund torsdag) ska vi ha en halloween-pysseldag tillsammans. Barnen kommer att delas in i grupper där barn från förskoleklassen – 5:an ingår. Vi ska även titta på film och äta popcornJ
Nu väntar ett höstlov. Kom ihåg att på måndag (1 nov) är fritids stängt! Annars är fritids öppet som vanligt för de barn som har fritidsplats under vecka 44. Under vecka 45 påbörjar jag utvecklingssamtalen och då träffar jag er tillsammans med ert barn. Ni får hem barnens individuella utvecklingsplan samt skriftliga omdömen en eller ett par dagar innan samtalet.
Bra att veta inför nästnästa vecka:                
Måndag 8/11:                                                                   
Tisdag 9/11:            Läsläxa, simhallen för år 2     
Onsdag 10/11:         Läsläxa, idrott.
Torsdag 11/11;         Matteläxa                             
Fredag 12/11:          Veckoläxa                              

Skolans telefonnummer: 0768-536774
Ett riktigt härligt höstlov önskar jag er!
Anna                      

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar